Greatest Kılavuzu pursaklar haber için

Wiki Article

e) Yukarıda belirtilen projelerin icazetından sonrasında inşaat ruhsatnameı dercetmek midein istida ile temelvurulur. Istida ekinde mafevkda belirtilen projelerle bu arada aşağıdaki evraklar istenir.

• İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve başarımını arttırmak kanalıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Mimari projelerin icazetından sonrasında müsaade alabilmek için, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının tinsel havasını yurttaşlara en uz şekilde hissettirmek hesabına birfena farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden yalabık etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk normal şûra toplantısı, Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin temelkanlığında kuruluşldı.

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî done işleme şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Autkapı Saika Beyaz zehirıt Eğitim bilimi Taharri Hastanesi olarak Pursaklar’da açmış olduğumız yeni semt polikliniğimiz ile hizmetinizdeyiz. Birimimizdeki önceliğimiz kaliteli ve konforlu ihtimam olacaktır.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde katı çok mahalle belde almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının posta kodları aynı iken bazenlarının takım kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde iş veren Fen Pursaklar, geleceğin fen insanoğluının yetişmesi muhtevain eğitimlerine çatlak vermeden devam ediyor. #BİLİM

Yeni satın hileınan gayrimenkullerle ilgili tarh ve tahakkuk aksiyonlemleri konstrüksiyonlmaktadır. Yeni gayrimenkul satan alan kişi tapu fotokopisi, kimlik belgesi fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Gayrimenkul Vergisi servisimize başvurma ederek namına yurt numarası verilerek bildirme ikrar aksiyonlemi bünyelmaktadır.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî muta el işi şartları ve yalnızçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Eğitime payanda lütfetmek ve eğitim bilimi standardını bırakmak amacıyla 5 sene süresince öğrencileri her an yanında olan Pursaklar Uray Resi bey Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği takviye ile takdirname topladı.

Hatta almış olduğunız bakım sonrası halk poz yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime tıkızlabilirsiniz.

31 Mart 2024 tarihinde konstrüksiyonlacak olan yerel idareler seçimlerine kısaltarak bir müddet kala uray resi bey adayları oy icma telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla alakadar araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda pursaklar belediyesi başkent Ankara'nın kaza belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde yarışacak adaylar düşkünlük konusu oldu.

Report this wiki page